Dnevni horoskop za 13 januar: Dan koji ribama donosi samo probleme, a strelcevi slepo veruju pogresnoj osobi.

Dnevni horoskop za 13 januar: Dan koji ribama donosi samo probleme, a strelcevi slepo veruju pogresnoj osobi.

Januar 12, 2022 Aus Von luca

 

Tokom četvrtka Ribe imaju samo neke probleme…

OVAN

Dragi ovnovi, vama ovaj dan donosi priliku da se dobro odmorite. Vi ćete tokom četvrtka imati jako mnogo slobodnog vremena i vas nikakva bitnija dešavanja ne očekuju. Vama će na trenutke biti čak i dosadno.

BIK

Dragi bikovi, vama će ovaj dan doneti neke probleme na poslu koji će vam stvoriti nervozu. Vama tokom četvrtka položaj planeta neće uopšte odgovarati i baš zbog toga će vam tako malo toga polaziti za rukom.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi trebate prestati slušati vaše drage osobe. Vi dopuštate nekim osobama da vam se previše mešaju u život. Krajnje je vreme da vi počnete činiti stvari koje vam odgovaraju. Vi trebate slušati samo sebe i svoje srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vaša voljena osoba se ponaša čudno prema vama zbog toga što ona nešto jako bitno skriva od vas. Zapravo je vaša voljena osoba učinila nešto krajnje nepromišljeno, a sada joj nedostaje hrabrosti kako bi vam priznala istinu.

LAV

Dragi lavovi, vama će četvrtak biti pakleno težak dan koji vam neće doneti apsolutno ništa dobro. Vama će četvrtak doneti pre svega brojne probleme, a oni vas očekuju kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života.

DEVICA

Drage device, vi morate početi više da vodite računa o vašim finansijama, jer u poslednje vreme olako trošite vaš novac. Ako se nastavite ponašati onako kako to činite u poslednje vreme, onda su vam ozbiljne poteškoće sa novcem zagarantovane.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2