Dnevni horoskop za 13.oktobar: Cetvrtak koji je pred nama ce biti prilika da jedan znak ostvari svoju veliku zelju!

Dnevni horoskop za 13.oktobar: Cetvrtak koji je pred nama ce biti prilika da jedan znak ostvari svoju veliku zelju!

Oktober 12, 2022 Aus Von dea

Sledi cetvrtak. Evo prilike da saznate koji znak ce u danu koji je pred nama moci da kaze da je dobio sve ono sto zeli…

 

OVAN

Dolaze dani za ljubav. Dolaze dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan ce zvezde biti na vasoj strani tako da za vas nista nece biti nemoguce ni nerealno.

 

BIK

Ovo ce biti  dan za promene. Ako postoji neko o kome mastate znajte da je sada pravo vreme da to i kazete. Jer, vi u ovom trenutku ne mozete ni da naslutite da postoji neko ko vam iskreno zeli  samo najbolje i kome je stalo.

 

BLIZANCI

Bitno je da kazemo da ovaj dan nece doneti nista posebno. Imacete vremena za sebe i za svoje zelje. Ako postoji neko  koga bi ste zeleli u svojoj blizini znajte da necete pogresiti ako toj osobi i kazete ono sto mislite i osecate.

 

RAK

Ljubav je ono sto vam nedostaje. To je ono  sto moramo da kazemo. Iz dana u dan cete shvatiti da postoji neko ko je spreman da vas voli iznad svega ali polako sa ulaskom u nove veze. Neka sve ide svojim tokom. To je jako vazno.

 

LAV

Moramo da kazemo da ce ovaj cetvrtak biti dan za romansu. Dakle ako jos uvek postoji neko o kome mastate onda bi ste trebali toj osobi da kazete ono sto mislite i osecate. Ovo nije dan kada  treba da vam ponos bude na prvom mestu.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Neko ko ce umeti  da vas voli iznad svega i ko ce vas voleti iskreno. Ovaj dan nije idealan za ljubav ali  neka sve ide svojim tokom. Morate vise da slusate svoje srce.

Nastavak na sledecoj strani..

Seiten: 1 2