DNEVNI HOROSKOP za 13. SEPTEMBAR: Ovna ocekuje dan za zaborav, a OVOM znaku ce se ostvariti VELIKA ZELJA!

OVAN

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Posao :

Danas vas nista dobro ne ocekuje na poslu. Pred vama je dan ispunjen brojnim problemima, ali isto tako i brojnim nesuglasicama sa kolegama. Ni malo vam nece biti lako danas.

Ljubav :

Nista vas bolje ne ocekuje ni na planu ljubavi. Danas vas na planu ljubav ocekuje postupak voljene osobe koji ce vas razocarati i koji ce vam doneti veliku tugu. Prosto necete moci da verujete da je to vasa voljena osoba ucinila, dan za zaborav vam predstoji.

Zdravlje :

Pojacan stres.

BIK

Posao :

Morate biti mnogo samouvereniji, morate imati mnogo vise vere u sopstvene mogucnosti nego sto je to sada slucaj, jer jedino tako mozete promeniti vasu poslovnu situaciju.

Ljubav :

Vasa voljena osoba vise veruje nekim drugim osobama nego vama. Vasa voljena osoba skoro da uopste nema poverenja u vas, a da je to tako shvaticete i sami na jednom primeru u danu pred vama.

Zdravlje :

Psiha vam je naglasena.

BLIZANCI

Posao :

Miran i tih dan vam predstoji na planu posla. Danas vas ne ocekuju ni najmanji problemi, dan ispunjen mirom vas ocekuje.

Ljubav :

Situacija na planu vase veze nije bas idealna, a iskljucivi krivac za to ste vi. Naime vi vec neko vreme ne cinite nista za srecu voljene osobe, pa je ona zbog toga tuzna i zbog toga ona sumnja u vasu ljubav.

Zdravlje :

Solidno, ovaj put.

RAK

Posao :

Veoma znacajan novcani dobitak ce obeleziti dan pred vama. Danas vas ockeuje dobitak koga cete dobiti zahvaljujuci sreci, a taj dobitak ce biti od velikog znacaja za vase finansije.

Ljubav :

Vasa voljena osoba previse toga skriva od vas, a u danu pred vama ce vam saopstiti nesto sto ce vas zabrinuti, ali vama ce ipak biti drago sto vam je voljena osoba tu tajnu otkrila.

Zdravlje :

Nemate zdravstvenih problema.

LAV

Posao :

Poslovne inovacije vas ocekuju danas. Iako ste vi veoma snalazljivi ipak ce vam biti potrebno odredjeno vreme da se na njih naviknete.

Ljubav :

Ne razgovarate dovoljno sa voljenom osobom oko bitnih stvari za vasu vezu. Morate to promeniti ako ne zelite velike ljubavne probleme.

Zdravlje :

Razmislite o poseti stomatologu.

DEVICA

Posao :

Nemojte dozvoliti vasim kolegama da vas koriste. Vase kolege koriste vasu dobrotu pa zbog toga vi obavljate veliku vecinu posla sami dok vase kolege skoro da ne rade nista.

Ljubav :

Divan dan vas ocekuje na planu ljubavi. U danu pred vama vas ocekuje prelepo ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba. Uzivanje u sreci vas ceka.

Zdravlje :

Umorni ste, odmor vam je potreban.

Nastavak na sledecoj stranici…