DNEVNI HOROSKOP za 14 OKTOBAR! Danas će biti i TUGE i SREĆE!

Dnevni horoskop. Kome je dan sreće, a kome tuge.

VAGA

Drage vage, pred vama je veoma miran dan tokom kojeg ce vas negativna desavanja prosto zaobici. A dan pred vama ce obeleziti to sto cete uspeti da resite neke probleme sto ce vam biti od velikog znacaja. Vama nista nece moci da pokvari raspolozenje.

SKORPIJA

Drage skorpije, vi ste se u poslednje vreme suvise opustile, a zbog toga neretko pravite greske koje nisu tipicne za vas. Vi narucito u poslednje vreme olako poklanjate poverenje nekim ljudima koji su vas vec mnogo puta povredili, a zbog toga biste mogle zazaliti.

STRELAC

Dragi strelci, polozaj planeta ce vam tokom celog dana savrseno odgovarati i zbog toga cete biti u prilici da se izborite za sve ono do cega vam je stalo. Vas mnogo pozitivnih desavanja ocekuje i zbog toga cete tokom celog dana biti odlicno raspolozeni. Ovo je vas dan sreće.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Dragi jarcevi, vas partner nikako da se promeni. Vas partner cesto cini postupke koje ne bi trebao da cini, a on cak vas krivi za probleme koji postoje na planu vase veze. Ponasanje vaseg partnera prema vama blago receno nije uopste u redu. To nije vaš put do sreće.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama ce se uskoro pruziti prilika za nesto o cemu dugo vremena razmisljate. Vama ce se pruziti prilika da promenite zaposlenje. Vi niste zadovoljne sa poslom koga trenutno obavljate, a vi cete uskoro moci da pocnete obavljati mnogo kvalitetniji posao.

RIBE

Drage ribe, vama su potrebne promene u zivotu i to neke velike promene. Vi vas zivot na neki nacin morate promeniti ako zelite da budete srecni. Vi trebate otici od osoba koje vas ne zasluzuju, a vi isto tako trebate poceti da mislite na sebe i na sopstvenu srecu.

Odgovori