DNEVNI HOROSKOP za 15. avgust: VAGA, SKORPIJA i STRELAC – Koga danas cekaju SUZE, a koga ISKRENI OSMESI?! Zvezde otkrivaju!

DNEVNI HOROSKOP za 15. avgust: VAGA, SKORPIJA i STRELAC – Koga danas cekaju SUZE, a koga ISKRENI OSMESI?! Zvezde otkrivaju!

14 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

VAGA

Posao : Drage vage vasa poslovna situacija u poslednje vreme nije na zavidnom nivou, iako se vi tesite da ce se to samo od sebe promeniti, to nece biti slucaj, nego ako zelite promenu onda se morate mnogo potruditi. Pred vama je jos jedan dan ispunjen problemima, pred vama je dan koji ce vam doneti samo probleme i nervozu i nista vam danas nece polaziti od ruke na planu posla. Veoma naporan i tezak dan vas ocekuje.

Ljubav : Drage vage vasa veza je prosla kroz mnogo toga,  vasa veza je prosla kroz mnoge teske situacije, ali u poslednje  vreme kao da ljubav vase voljene osobe prema vama slabi, kao da vasa voljena osoba uopste nije ubedjena u uspeh vase veze i u njenu srecnu buducnost.

A u danu pred vama vas ocekuje veliko razocaranje, danas vas ocekuje postupak voljene osobe koji ce vas razocarat i koji ce vam doneti veliku tugu, cak su i suze moguce u danu pred vama, ipak vi morate biti hrabri i morate pronaci nacin uz pomoc kojeg cete vasu vezu vratiti na stazu uspeha.

Zdravlje : Vasa zdravstvena situacija danas nece biti dobra, osecati cete se veoma lose i imacete problema sa migrenama.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2