Dnevni horoskop za 15. FEBRUAR: Devica uziva u fantasticnom danu!

OVAN

Dragi ovnovi, vi cete tokom celog dana biti pod zastitom zvezda i zbog toga vas ne ocekuju problemi. Zapravo je pred vama dan koga bi vi trebali da iskoristite na sto je moguce bolji nacin, jer vama nista lose danas ne moci da se desi. Vas tokom celog dana ocekuju samo razlozi za srecu.

BIK

Dragi bikovi, uskoro ce vam se u zivot vratiti osoba sa kojom ste nekada davno bili u vezi. Vama ce se u zivot vratiti osoba koju ste mnogo voleli. Upravo ce ta osoba poceti da se bori za vasu ljubav i vi cete moci da shvatite da vas ona nije zaboravila.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama polozaj planeta danas nece odgovarati i zbog toga ce vam biti potreban oprez. Malo toga ce vama danas polaziti za rukom i zbog toga trebate da pokazete jako veliku kolicinu opreza. Vi danas ne trebate da rizikujete ni sa kakvim odlukama.

RAK

Dragi rakovi, vi se trebate odluciti za neke promene u zivotu ma koliko da vam bilo tesko to da ucinite. Vi se trebate odluciti za promenu zapooslenja, a sem toga vi trebate otici od nekih osoba koje vas ne zasluzuju. Nazalost, vi mnogo toga cinite na sopstvenu stetu.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je zanimljiv dan tokom kojeg vas ocekuje jako mnogo desavanja. Istina je da ce vas negativno iznenaditi neki manji problemi koji vas ocekuju na poslu, ali ce isto tako vas danas pozitivno iznenaditi vas partner sa jednim postupkom.

DEVICA

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Drage device, pred vama je dan kakav i zasluzujete. Pred vama je dan ispunjen sa velikom kolicinom srece. Zaista ce vama danas sve polaziti za rukom i vas ocekuju brojni prelepi trenuci. Jedno je sigurno, a to je da cete vi ceo dan provesti u divnom raspolozenju.

Nastavak na sledecoj stranici…