DNEVNI HOROSKOP za 15 SEPTEMBAR! Jedan znak će shvatiti NEŠTO JAKO VAŽNO!

OVAN

Dragi ovnovi, desavanja koja vas ocekuju danas ce kod vas izazvati podeljena osecanja. Vas danas ocekuju neki problemi na poslu kao i nesuglasice sa nekim vasim dragim osobama, ali vas isto tako ocekuje i jedan velikodusan postupak vaseg partnera sa kojim ce vam on popraviti raspolozenje.

BIK

Dragi bikovi, vi bi mnogo manje problema i poteskoca imali u zivotu samo kada bi se bar malo promenili. Vi previse verujete drugim ljudima, a isto tako veoma cesto cinite postupke na sopstvenu stetu. Vama zapravo nedostaje sebicnosti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je veoma lep dan tokom kojeg nista nece moci da vam pokvari raspolozenje. Vi cete danas uspeti da se izborite za manji uspeh na poslu, a sem toga vas ocekuju i neka pozitivna desavanja na planu ljubavi. Zvezde ce vam biti naklonjene tokom celog dana.

RAK

Dragi rakovi, polozaj planeta ce vam danas savrseno odgovarati i vi to trebate iskoristiti na najbolji moguci nacin. Vi se mozete izboriti za sve ono do cega vam je stalo i to zbog toga sto ce vam sve polaziti za rukom. Veoma lep i uspesan dan vam predstoji.

LAV

Dragi lavovi, vas partner smatra vas odgovornim za probleme koji postoje na planu vase veze, a zapravo je za vecinu problema odgovoran upravo vas partner. Vi trebate razgovarati sa voljenom osobom i trebate je pokusati urazumiti. Nemojte dopustiti da se partner prema vama ophodi bez postovanja.

DEVICA

Drage device, vas danas ne ocekuje previse bitnih desavanja. Cak naprotiv, pred vama je veoma miran dan koga cete moci da iskoristite onako kako vam najvise bude odgovaralo. Vi cete tokom celog dana biti pod zastitom zvezda i zbog toga vas negativna desavanja ne ocekuju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Odgovori