Dnevni horoskop za 15.septembar: Promene su moguce,ako ste spremni za njih!

Dnevni horoskop za 15.septembar: Promene su moguce,ako ste spremni za njih!

September 14, 2022 Aus Von dea

Cetvrtak je pred nama. I dok ce neki znaci da mu se raduju, nekima donosi najvece razocarenje…

 

 OVAN

Kada je u pitanju ovaj dan, vi svakako da treba da razmislite sta je ono sto je najbolje za vas. Ko je osoba koja zasluzuje vasu ljubav, kao i da li treba da se vracate na neke staze proslosti…Sve je moguce.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo, ovaj dan ce biti prilika da se neke zelje ostvare. To je ono sto moramo reci. Posle niza suza  vi bi ste mogli da kazete da ste dobili sve sto ste zeleli. Sve vam je jasnije da je jednom raku stalo do vas.

 

BLIZANCI

Konacno, dani za ljubav su pred vama. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Ovaj cetvrtak bi mogao biti dan kada se vasa velika zelja konacno ostvaruje.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. On je neko ko dobro zna sta vama treba za srecu i svakako da treba da mu date priliku. On bi mogao da vas usreci na pravi nacin i da vam dokaze ljubav na delu.

 

 LAV

Sve je u redu, konacno imate nekoga ko vas voli i ko je spreman da vam to i dokazuje. Ovo ce biti dan kada cete moci da se posvetite sebi i da ostvarite neke svoje zelje. Mislite o tome.

 

DEVICA

Konacno, pred vama su dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Neka vam bude na umu da je jedan rak iskren kada vam kaze da mu je stalo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2