DNEVNI HOROSKOP za 16. AVGUST: OVAN, BIK i BLIZANCI – Zvezde otkrivaju sta ih danas ocekuje!

DNEVNI HOROSKOP za 16. AVGUST: OVAN, BIK i BLIZANCI – Zvezde otkrivaju sta ih danas ocekuje!

15 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

OVAN

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Posao : Dragi ovnovi pred vama je ne tako lep dan na planu posla. Pred vama je dan tokom kojeg vas samo problemi ocekuju, a problema cete danas zaista imati mnogo. Nista vam danas nece pogodovati, osecati cete veliku nervozu, ali kao da to nece biti dovoljno pa ce i vase kolege nadstojati da vam jos vise otezaju dan. Izuzetno naporan i tezak dan vas ocekuje na planu posla.

Ljubav : Dragi ovnovi u danu pred vama vas ocekuju brojna desavanja na planu ljubavi. Desavanja koja vas ocekuju danas na planu ljubavi ce kod vas izazvati podeljena osecanja, imacete vi razloga za zabrinutost ali i za srecu. Danas cete saznati nesto o voljenoj osobi sto ce vas zabrinuti, ali to sto cete saznati ce se ispostaviti kao neistina, pa veoma ubrzo nikakvih razloga za brigu necete imati, sem toga u danu pred vama vas ocekuju i razlozi za srecu posto ce vasa voljena osoba uciniti nesto veoma lepo za vas.

Zdravlje : Tokom celog dana cete osecati umor, i nekako cete jedva cekati da se zavrsi dan pred vama kako bi se odmorili.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2