DNEVNI HOROSKOP za 16 OKTOBAR! Neko danas NE TREBA DA RIZIKUJE!

DNEVNI HOROSKOP za 16 OKTOBAR! Neko danas NE TREBA DA RIZIKUJE!

Oktober 16, 2021 Aus Von Jovana

OVAN

Dragi ovnovi, vi danas ne trebate da rizikujete ni sa kakvim odlukama, a isto tako bi trebali da pokazete stalozenost. Naime, vas danas ocekuju neka negativna desavanja koja vam se nece dopasti, a vas ta desavanja ocekuju zbog toga sto vam polozaj planeta neće odgovarati.

BIK

Drag bikovi, krajnje je vreme da se vi pocnete ponasati na neki mnogo hrabriji i odvazniji nacin. Vi ste zaista sposobni za mnogo toga, a sve sto je potrebno da ucinite jeste da se pocnete boriti za ono do cega vam je stalo. Vi se zaista mozete izboriti za sve, pa cak i za ostvarenje vasih velikih snova.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi bi trebali da ucinite nesto zarad srece vaseg partnera. Vi bi to trebali da ucinite zbog toga sto vas partner prolazi kroz veoma tezak zivotni period i njemu su sada potrebni razlozi za srecu. Vasem partneru je potrebna vasa pomoc samo sto to on ne zeli da vam prizna.

RAK

Dragi rakovi, pred vama je turbulentan dan tokom kojeg ce se vase raspolozenje menjati. Vi cete danas imati razloga za srecu zbog jednog novcanog dobitka koji vas ocekuje. Medjutim, vas isto tako danas ocekuju brojna negativna desavanja na planu ljubavi.

LAV

Dragi lavovi, uskoro ce vam se pruziti prilika da zapocnete novu vezu sa bivsim partnerom. Medjutim, vi tu priliku ne trebate iskoristiti i to zbog toga sto vas bivsi partner ne zasluzuje da mu vi ukazete jos jednu priliku. Zapravo se ta osoba nije promenila.

DEVICA

Drage device, vama ce se vera u ljubav isplatiti. Vi ste oduvek verovale u ljubav iako za to niste imale previse razloga. Medjutim, vama naredni period donosi jedan magicni susret. On vam donosi susret sa osobom sa kojom vam je ljubavna sreca prosto pa sudjena.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2