DNEVNI HOROSKOP za 16. SEPTEMBAR: Bika ocekuje PRELEP DAN, a OVOM znaku ce danas biti SLOMLJENO SRCE!

OVAN

Dragi ovnovi danas vas ne ocekuju desavanja na planu posla posto ste slobodni pa cete zbog toga dan pred vama moci da iskoristite za neke druge aktivnosti. U danu pred vama vas ocekuju neka desavanja koja ce vam mnogo znaciti, danas ce vasa voljena osoba nesto veoma lepo uciniti za vas i na takav nacin ce vam dokazati svoju ljubav, a sem toga vas ocekuje jedan mali novcani dobitak.

BIK

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Dragi bikovi pred vama je dan tokom kojeg cete uzivati. Ni najmanji problemi ni razlozi za zabrinutost vas ne ocekuju danas, danas vas ceka samo sreca. Razloga za srecu cete imati mnogo, danas vas ocekuje postupak jednog vaseg prijatelja koji ce vam mnogo znaciti, a ono sto ce obeleziti dan pred vama bice prelepo ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba.

BLIZANCI

Dragi blizanci pred vama je potpuno miran dan. Ali ako je ko naucio da ceni mir onda ste to svakako vi. Danas vas ne ocekuju neka veca desavanja, a ono sto ce koliko toliko obeleziti dan pred vama bice to sto ce vam voljena osoba priznati nesto sto odavno zelite da cujete.

RAK

Dragi rakovi prestanite da krivite sebe za sve probleme. Previse ste samokriticni, a upravo zbog toga gubite veru u sopstvene mogucnosti. Potrebno je da razmislite o svemu i kada tako ucinite shvaticete da vi niste krivi ni za sta nego da su za veliki broj vasih problema zapravo krivi drugi ljudi koji su iskoristili vasu dobrotu.

LAV

Dragi lavovi pred vama je izuzetno interesantan dan. Danas vas ocekuju neka desavanja koja ce vas prosto iznenaditi, ali pozitivno. Prvo vas ocekuje novcani dobitak, a onda vas ocekuje malo, ali veoma lepo ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba.

DEVICA

Drage device krajnje je vreme da se uozbiljite i da vise povedete racuna o vasoj vezi. Vasa veza ne funkcionise kako bi trebalo najvise zbog neodgovornog ponasanja vaseg partnera. Medjutim i vi ste krivi za to, krivi ste zbog toga sto sve to dopustate, a i danas vas ocekuje postupak voljene osobe koji vam se nece dopasti.

Nastavak na sledecoj stranici…