Dnevni horoskop za 16.septembar:Neko moze da donese najvecu odluku!

Dnevni horoskop za 16.septembar:Neko moze da donese najvecu odluku!

September 15, 2022 Aus Von dea

 Dosli smo do kraja  jos jedne radne nedelje. Evo prilike da saznate sta vas ceka kada je u pitanju ovaj petak.

 

 OVAN

Ovaj petak moze da bude dan kada cete doneti neke vazne odluke. To je ono sto moramo da kazemo. Sve vam je jasnije da je jednom raku stalo do vas i da necete pogresiti ako mu date priliku. Mislite o tome.

 

BIK

Sve vam je jasnije da vam je velika greska sto gledate u proslost. Osoba do koje vam je stalo se nije promenila i to se nece desiti. Sto pre to shvatite, to cete pre naci snagu da krenete dalje…Da nadjete nekog ko je ljubavi vredan.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da je cinjenica da vas voli jedan lav. Da je spreman da vam na delu svoju ljubav pokaze.Nemojte odustajati od onog sto naumite. Cuda su moguca cak i onda kada nista nije onako kako bi ste zeleli.

 

 RAK

Vazno je da ovog petka izbegavate donosenje vaznih odluka. Mogli bi ste se naci u situaciji kada ce vam srce biti slomljeno. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, nekome je do vas iskreno stalo.

 

LAV

Konacno, dani za ljubav su pred vama. Dani kada cete moci da kazete da je nekome do vas stalo. Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da je cinjenica da ste pogresili sto ste izgubili ljubav jedne skorpije.

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nista nije nemoguce. Dolaze vam dani kada sve moze da se promeni. To je ono sto moramo da kazemo. Samo nemojte gledati u proslost jer se tamo nista nije promenilo.

Nastavak na sledecoj  strani…

 

Seiten: 1 2