DNEVNI HOROSKOP za 17. SEPTEMBAR: Bika ocekuje TEZAK POCETAK sedmice, pred Strelcom LEP i USPESAN dan!

OVAN

Posao :

Veoma uspesan dan vas ceka na planu posla. Vas trud i zalaganje ce vam dati rezultata pa vas tako danas ocekuje veoma znacajan poslovni uspeh.

Ljubav :

Nemojte niste prepustati slucaju, nemojte zanemarivati ljubavne probleme. Istina je da vi trenutno nemate nekih vecih problema na planu ljubavi, ali vi trebate resiti one manje probleme, a ne trebate ih zanemarivati, za vas bi bilo najbolje da dan pred vama iskoristite upravo za resavanje tih malih problema.

Zdravlje :

Solidno, ovaj put.

BIK

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Posao :

Izuzetno tezak dan vas ocekuje. Pocetak nedelje vam nece ispuniti ocekivanja, danas vas na planu posla ocekuju brojne poslovne obaveze, a isto tako vas ocekuju nesuglasice sa kolegama.

Ljubav :

Rasprava sa voljenom osobom vas ocekuje danas, a tu raspravu ce izazvati vasa voljena osoba sa svojom ljubomorom, dan za zaborav vam predstoji.

Zdravlje :

Pojacan stres.

BLIZANCI

Posao :

Danas vam se pruza izvanredna prilika za poslovni uspeh, a samo od vas i od vase koncentracije ce zavisiti da li cete tu priliku i iskoristiti.

Ljubav :

Situacija na planu vase veze nije bas idealna. Na planu vase veze postoji mnogo problema, ali ni vi, a ni vasa voljena osoba ne pokazujete spremnost za resavanje tih problema. To se mora promeniti.

Zdravlje :

Psiha vam je naglasena.

RAK

Posao :

Vase kolege koriste vasu dobrotu. Vase kolege nista ne rade, a zasto bi i radile kada veliku vecinu posla obavljate upravo vi sami. Mislite malo i na sebe, nemojte dozvoliti da vas bilo ko koristi.

Ljubav :

Veoma lep dan vas ocekuje na planu ljubavi. Danas vas ocekuje jedan veoma lep postupak vase voljene osobe koji ce vam nedvosmisleno dokazati koliko vas voljena osoba voli.

Zdravlje :

Nemate zdravstvenih problema.

LAV

Posao :

Jedan vas kolega je ljubomoran na vas, ta osoba upravo zbog toga pokusava na sve nacine da obezvredi vase uspehe, a u danu pred vama ce ta osoba pokusati da vas okrivi za nesto za sta niste krivi. Nemojte dozvoliti toj osobi da uspe u svojoj nameri.

Ljubav :

Previse ste ponosni, a nekada pokazujete i sebicnost u ljubavi. Vasa voljena osoba nije srecna sa vama u vezi upravo zbog toga sto je uopste ne pitate za misljenje, vama je potrebna promena ponasanja.

Zdravlje :

Moguce su glavobolje.

DEVICA

Posao :

Novcani dobitak ce obeleziti dan pred vama. Danas vas ocekuje sasvim neocekivan novcani dobitak kojem se nikako niste mogli nadati, a upravo ce vam on vratiti osmeh na lice.

Ljubav :

Niste dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Vi imate neke tajne koje skrivate od voljene osobe, a vi ne shvatate da je bolje da vi te tajne saopstite voljenoj osobi nego da ih ona sazna od neke druge osobe. Trebate sve otkriti voljenoj osobi.

Zdravlje :

Nervozni ste.

Nastavak na sledecoj stranici…