Dnevni horoskop za 18.septembar:Nedelja moze biti sjajna prilika za novu ljubav…

Dnevni horoskop za 18.septembar:Nedelja moze biti sjajna prilika za novu ljubav…

September 16, 2022 0 Von dea

Prolaze dani, sedmice, meseci godine…Zapitajte se da li uzivate u zivotu onoliko koliko je to moguce.

 

OVAN

Ono sto treba da znate jeste da vas voli jedan rak.Ali istina je da vi sada niste spremni za novu ljubav. I to je u redu sve dok nekome ne date laznu nadu iz zelje da mu samo ne slomite srce. Istina je uvek bolji izbor.

 

BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ali,jako je vazno da kazemo da ne mozete i ne smete zapostaviti svoje obaveze ako vam krene na polju ljubavi. Ili obratno. Morate naci vreme za sve.

 

BLIZANCI

Kada je u pitanju ova nedelja znajte da se nista nece desiti od onog sto vi zelite. Zao nam je sto to moramo da kazemo. Ali, nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Mogli bi ste pri tome nekome slomiti srce.

 

RAK

Konacno dolaze dani kada ce vase zelje postati stvarnost. Ali ono sto moramo da naglasimo jeste da vas voli jedan lav i da necete pogresiti ako mu date priliku. Njegove namere prema vama jesu iskrene.

 

LAV

Sve ce doci na svoje. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da samo od vas zavisi hoce li neke vase zelje biti ostvarene. Nema nimalo sumnje da vas jedan rak voli iznad svega i da je iskren prema vama. Mislite o tome.

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da vas voli jedan lav. Ali, on je osoba koja je mnogo patila u proslosti. Ako niste sigurni u svoje namere i emocije onda mu to i recite. Nemojte davati laznu nadu,to je greska.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2