DNEVNI HOROSKOP za 19. APRIL: Vagu bivsa ljubav nije zaboravila!

DNEVNI HOROSKOP za 19. APRIL: Vagu bivsa ljubav nije zaboravila!

April 17, 2019 Off By Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi kranje je vreme da pocnete od voljene osobe zahtevati dela. Vas partner je veoma jak na recima, ali kada su dela u pitanju onda je to sasvim druga prica. Vas partner vam zapravo ljubav zeli dokazati sa recima, a vi ne trebate verovati u njegove reci nego trebate od njega traziti samo dela.

BIK

Dragi bikovi pred vama je jedan od lepsih dana u poslednje vreme. Naime, vama ce zvezde biti naklonjene danas i zbog toga vas ocekuju samo pozitivna desavanja. Vi cete danas razloga za srecu imati mnogo i vama danas nista nece moci da pokvari raspolozenje.

BLIZANCI

Dragi blizanci pred vama je veoma interesantan dan tokom kojeg vas ocekuje mnogo desavanja. Vi cete danas imati razloga za nervozu i to zbog negativnih desavanja na poslu. Medjutim, vas danas ocekuju i brojni razlozi za srecu i to sve zahvaljujuci vasem partneru i nekim njegovim postupcima.

RAK

Dragi rakovi desavanja koja vas ocekuju danas vam nece ispuniti ocekivanja. Vas danas ocekuju brojne nesuglasice sa vasim kolegama, a isto tako vas ocekuje i rasprava sa vasom voljenom osobom. Budite smireni i stalozeni koliko god je to moguce.

LAV

Dragi lavovi vas partner zeli sam da odlucuje o svemu u vasoj vezi. Vasem partneru skoro pa uopste nije stalo do vaseg misljenja, a to nikako nije u redu. Nemojte dozvoliti voljenoj osobi da sama odlucuje o svemu, jer ako to dopustite onda se mozete nadati samo velikim problemima.

DEVICA

Drage device vi cete tokom celog dana uzivati u sreci. Vama su zvezde danas namenile samo srecu i zbog toga vas ocekuju brojna prelepa desavanja. Vas ce danas iznenaditi manji novcani dobitak, a takodje vas ocekuje i malo ljubavno iznenadjenje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2