Dnevni horoskop za 19.oktobar:Sreda koja je pred nama ce nekome biti talicna!

Dnevni horoskop za 19.oktobar:Sreda koja je pred nama ce nekome biti talicna!

Oktober 18, 2022 Aus Von dea

Sada smo na sredini sedmice. Saznajte sta ce doneti ova sreda, i ko ce moci da kaze da je nasao svoju srecu…

 

 OVAN

Ova sreda ce biti prilika da se posvetite sebi.Da razmisljate o tome sta je ono sto vam tacno treba za srecu. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce zvezde biti uz vas vise nego inace do sada.

 

BIK

Moramo da kazemo da je jako vazno da imate na umu da vas voli jedan lav. Da je spreman na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da  ste vi sada na potezu.

 

BLIZANCI

Odlicno se osecate. Moze se reci da je pred vama dan kada ce zvezde biti na vasoj strani. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite  jer vase srce zna najbolje sta je najbolje za vas.

 

 RAK

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da je pred vama dan za ljubav. Moguce je da cete u danu koji je pred nama shvatiti da vas voli jedan lav. Ako ste spremni za novu vezu, imajte na umu da je sada pocetak za to.

 

LAV

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da skoro da nema toga sto za vas ne bi uradio. Mislite o tome. Sve je moguce za onog ko je spreman da se bori za ono do cega mu je stalo.

 

DEVICA

Vrlo je vazno da naglasimo da ce ovo biti dan samo za vas. Dakle sreca vam nece okrenuti ledja. Ono sto je bitno da kazemo jeste da ne smete odustajati od onog sto naumite jer je ovo period za vas.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2