Dnevni horoskop za 20. februar: Devici se smesi pocetak ljubavne price!

Dnevni horoskop za 20. februar: Devici se smesi pocetak ljubavne price!

19 Februara, 2020 Off By Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi, vama ce naredni period doneti jednu izuzetno lepu priliku na koju vi cekate jako dugo vremena. Naime, vama ce se iznenada pruziti prilika za promenu zaposlenja. Vi cete biti u prilici da pocnete obavljati posao kakav vam zaista i odgovara.

BIK

Dragi bikovi, vi odlazete neke promene iako ste svesni da su vam one neophodne. Mnogo toga se u vasem zivotu mora promeniti kako bi se vi izborili za srecu. A vi bi cak trebali razmisliti i o promeni okruzenja. Nazalost, vi ste trenutno na mestu na kojem vam nista ne odgovara.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas partner koristi vasu ljuabv na neke lose nacine, ali vi ste krivi za to, jer mu sve to dopustate. Kranje je vreme da se vi promenite i da se pocnete ponasati na drugaciji nacin prema voljenoj osobi. Nazalost, vi mislite samo na srecu voljene osobe dok sopstvenu zapostavljate.

RAK

Dragi rakovi, vama danas nista nece moci da pokvari raspolozenje i to zbog toga sto ce vas pratiti velika sreca zvezda. Pred vama je zaista divan dan tokom kojeg cete izuzetno mnogo razloga za onu najvecu srecu imati. Neki prelepi trenuci vam predstoje.

LAV

Dragi lavovi, vama nece biti ni malo lako zbog desavanja koja vas ocekuju danas. Naime, dan pred vama ce obeleziti problemi, a vas problemi ocekuju kako na poslu, tako i na planu ljubavi. Budite oprezni i stalozeni koliko god je to moguce.

DEVICA

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Drage device, vama ce se tokom narednog perioda pruziti prilika za ljubavni pocetak. Naime, vi cete shvatiti da vas kraj sebe zeli jedna osoba na koju ste oduvek vi gledale samo kako na dobrog prijatelja. Neka jako vazna desavanja na planu ljubavi vam predstoje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2