Dnevni horoskop za 20. MART: Devica ce sresti fantasticnu osobu!

Dnevni horoskop za 20. MART: Devica ce sresti fantasticnu osobu!

19 Marta, 2020 0 By Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je jedan od tezih dana u poslednje vreme tokom kojeg cete imati mnogo problema. Vas problemi danas ocekuju skoro pa na svim planovima vaseg zivota i zbog toga cete biti nervozni. Medjutim, vi sebi ne smete dopustiti da ucinite bilo sta nepromisljeno zbog nervoze.

BIK

Dragi bikovi, vama ce se uskoro pruziti jedna prilika koju vi trebate bez previse razmisljanja iskoristiti. Naime, vama ce se pruziti prilika da promenite zaposlenje i da pocnete da obavljate posao kakav vam zaista i odgovara. Lako bi se moglo desiti da vi uskoro promenite zaposlenje.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je veoma miran dan tokom kojeg vas ne ocekuje previse desavanja niti na jednom planu vaseg zivota. Zaista vas danas ne ocekuje nista preterano vazno, a zbog toga cete imati vremena za razmisljanje. Vi trebate razmisliti o nekim manjim promenama u zivotu.

RAK

Dragi rakovi, jednoj osobi se mnogo dopadate, a vi cete uskoro shvatiti o kojoj osobi je rec. Zapravo ce vam ta osoba saopstiti pravu istinu i vama ce se pruziti prilika za ljubavni pocetak sa tom osobom. A vi tu osobu vec dugo vremena poznajete i smatrate je prijateljem.

LAV

Dragi lavovi, vama su zvezde danas namenile samo veliku kolicinu srece i zbog toga vas ocekuju brojna pozitivna desavanja i to na svim planovima vaseg zivota. Vi cete zaista tokom celog dana biti odlicno raspolozeni i vas ocekuje mnogo lepih trenutaka.

DEVICA

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Drage device, vi cete danas sresti jednu jako zanimljivu i kvalitetnu osobu koja ce na vas ostaviti lep utisak vec u trenutku. A vama ce naredni period doneti priliku da zapocnete vezu sa tom osobom. Stizu vam jako zanimljiva desavanja na planu ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2