Dnevni horoskop za 20.septembar: Evo koga ceka sreca na polju karijere!

Dnevni horoskop za 20.septembar: Evo koga ceka sreca na polju karijere!

September 19, 2022 Aus Von dea

Jos jedna radna sedmica je pocela, i evo prilike da saznate sta vam donosi ovaj utorak…

 

 OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da nema sumnje da vas cekaju jako lepi trenuci. Moze se reci da cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Nemojte odustajati.

 

BIK

Ovaj dan ce vama doneti uspeh na polju karijere. To je ono sto je izvesno. Moguce je da neke pripadnike vaseg znaka ceka napredovanje u karijeri, ili prosto ponuda za novo, bolje radno mesto.

 

BLIZANCI

Ovo ce biti dan kada cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada mastali. Nemojte odustajati od svojih namera vec se fokusirajte na ono sto zelite. Nekome je stalo do vas i u to nema sumnje.

 

RAK

Jedan lav vas voli. Iskren je prema vama ali je cinjenica da vi sada niste spremni da mu prastate. To je u redu. Ali znajte da je greska da slusate svoj razum jer ovog puta srce najbolje zna sta vam treba i ono ne gresi.

 

LAV

Ovaj utorak nece doneti ono sto zelite. Ali to ne znaci da cete patiti. To samo znati da cete shvatiti da ste vi mozda vec srecni. Jako vam je stalo do toga da vam se u zivot vrati neko iz vase proslosti. Mislite o tome.

 

DEVICA

Nista se posebno nece desiti kada je ovaj dan u pitanju. No, dajte sebi vremena za sve. Nema sumnje da je jedan lav spreman da se bori kako bi vam vratio osmeh na lice. Treba da mu date sansu.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2