DNEVNI HOROSKOP za 21. AVGUST: VAGA, SKORPIJA i STRELAC – Ovoga znaka ocekuje ”POSEBAN” dan!

DNEVNI HOROSKOP za 21. AVGUST: VAGA, SKORPIJA i STRELAC – Ovoga znaka ocekuje ”POSEBAN” dan!

20 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

VAGA

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Posao : Drage vage vi na planu posla pokazete veliku ozbiljnost samo onda kada imate mnogo problema na planu posla, a onda kada se ti problemi rese vi se opustite i zbog toga veoma cesto napravite neke greske. Mozda vi to ne zelite da priznate ali vi niste dovoljno skoncentrisane i zbog toga veoma cesto nekim vasim potezima izazovate poslovne probleme, a isto tako ce biti i u danu pred vama. Danas vas ocekuju neki poslovni problemi, a oni vas ocekuje samo zbog toga sto niste bili dovoljno oprezni. Naporan dan vas ocekuje na planu posla.

Ljubav : Drage vage vi i vasa voljena osoba sve bolje komunicirate u poslednje vreme, vasa veza je jedno vreme bila u krizi, cak je u odredjenim situacijama vasa veza bila pod znakom pitanja, ali kao da se sve promenilo, kao da je sada sve bolje na planu vase veze.

Da vasa veza ziasta napreduje i da postaje sve bolja i bolja dokazace vam i dan pred vama, u danu pred vama vas ocekuje postupak voljene osobe koji ce vas usreciti, nesto veoma lepo vas ocekuje u danu pred vama na planu ljubavi.

Zdravlje : Umorni ste, odmor vam je potreban.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2