DNEVNI HOROSKOP za 21. SEPTEMBAR: Danas ce ovog znaka pogoditi “AMOROVA STRELA“ i on ce se ZALJUBITI na PRVI POGLED!

DNEVNI HOROSKOP za 21. SEPTEMBAR: Danas ce ovog znaka pogoditi “AMOROVA STRELA“ i on ce se ZALJUBITI na PRVI POGLED!

September 20, 2018 Aus Von Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je dan tokom kojeg vas ne ocekuje previse desavanja, ipak danas vas ocekuje jedno desavanje koje ce vam doneti srecu. Naime, jedna vasa draga osoba do koje vam je mnogo stalo ce danas ispuniti jedno obecanja koje vam je odavno dala i upravo na takav nacin ce vam doneti veliku srecu.

BIK

Dragi bikovi vi previse olako propustate prilike za srecu. Vama zivot veoma cesto poklanja prilike za srecu ali vi zbog manjka hrabrosti sve te prilike propustate. Upravo vas i u danu pred vama ocekuje izvanredna prilika za srecu, a vi trebate biti odvazni i tu priliku trebate iskoristiti.

BLIZANCI

Dragi blizanci vas problem je taj sto u svemu polazite od sebe. Vi smatrate da su sve osobe iskrene ako ste vi iskreni, a to nije tako. Upravo zbog toga sto previse verujete ljudima, upravo zbog toga imate mnogo problema. Potrebno je da shvatite da je poverenje skup poklon i da ne trebate verovati svima.

RAK

Dragi rakovi danas vas ocekuju brojna pozitivna desavanja, pred vama je veoma lep dan. Danas vas ocekuje veoma znacajan poslovni uspeh, a isto tako vas ocekuje novcani dobitak koji ce vas pozitivno iznenaditi. Nikakvi problemi niti razlozi za zabrinutost vas ne ocekuju danas.

LAV

Dragi lavovi danas vam nece biti ni malo lako. Danas vas samo problemi cekaju i to na svim planovima vaseg zivota. Danas vas ocekuju nesuglasice sa vasim dragim osobama, a isto tako vas ocekuje burna rasprava sa vasom voljenom osobom, dan za zaborav je pred vama.

DEVICA

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Drage device ne verujete dovoljno u srecu, niste optimisticne ni malo. Ako zelite da u vasem zivotu bude mnogo vise srece onda u srecu morate verovati. Potrebno je da shvatite da ce vremenom tuga iz vaseg zivota nestati i potrebno je da mnogo pozitivnije razmisljate.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2