DNEVNI HOROSKOP za 21. SEPTEMBAR: Blizanci uzivaju u danu, Jarac ima razloga kako za SRECU tako i za TUGU!

DNEVNI HOROSKOP za 21. SEPTEMBAR: Blizanci uzivaju u danu, Jarac ima razloga kako za SRECU tako i za TUGU!

September 20, 2018 Aus Von Pleomax993

 

VAGA

Posao :

Nemate dovoljno vere u sopstvene odluke, nedostaje vam samopouzdanja koje se kod vas negde izgubilo. Ako zelite da postanete uspesni na planu posla morate mnogo vise vere u sopstvene mogucnosti pokazati.

Ljubav :

Potpuno miran dan lisen bilo kakvih problema vam predstoji na planu ljubavi. U danu pred vama vas ocekuje mnogo mira.

Zdravlje :

Umorni ste, odmor vam je potreban.

SKORPIJA

Posao :

Vasa poslovna situacija je sve bolja kako vreme protice, a sve je to zahvaljujuci vama i vasem trudu. I u danu pred vama vas ocekuje znacajan uspeh.

Ljubav :

Vasa voljena osoba ne zna sta oseca prema vama, ocigledno je da ljubav vase voljene osobe prema vama iz nekog razloga bledi. Pokusajte to promeniti.

Zdravlje :

Ako se ne budete nervirali, necete imati problema sa zdravljem.

STRELAC

Posao :

Nedostaje vam hrabrosti, kao da se plasite da donesete neke rizicne odluke, a upravo zbog toga belezite sasvim prosecne poslovne rezultate.

Ljubav :

Za vas bi bilo najbolje da se osamite na kratko i da dobro razmislite o svemu. Vi ste zbunjeni i zaista ne znate sta osecate prema voljenoj osobi.

Zdravlje :

Psiha  vam je naglasena.

JARAC

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Posao :

Veliki problem vas danas ocekuje na planu posla, danas cete napraviti jednu veliku gresku koja ce vam stvoriti ogroman problem, pakleno tezak dan vas ocekuje.

Ljubav :

Za razliku od plana posla na planu ljubavi ce vam svetati ruze. Danas vas na planu ljubavi ocekuje prelepo ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba.

Zdravlje :

Kontrolisite pritisak.

VODOLIJA

Posao :

Morate nauciti da kontrolisete vas temperament, upravo zbog vaseg temperamentna veoma cesto sebe dovodite u neugodne situacije na planu posla, a slican slucaj ce biti i danas.

Ljubav :

Vasa voljena osoba nije dovoljno iskrena prema vama, mnogo toga vasa voljena osoba skriva od vas, a sto je najgore vi smatrate da o voljenoj osobi znate sve.

Zdravlje :

Razmislite o poseti stomatologu.

RIBE

Posao :

Mnogo problema vas ocekuje danas na planu posla. Skoro ceo dan cete iskoristiti za resavanje problema, ali na vasu srecu upseti cete sve probleme da resite.

Ljubav :

Pruzite voljenoj osobi podrsku, pomozite joj da ostvari to sto zeli, vasoj voljenoj osobi je vasa podrska trenutno preko potrebna.

Zdravlje :

Osecate se veoma dobro.

Seiten: 1 2