Dnevni horoskop za 22.oktobar:Subota koja je pred nama ce nekome biti jako talicna!

Dnevni horoskop za 22.oktobar:Subota koja je pred nama ce nekome biti jako talicna!

21 Oktobra, 2022 Off By dea

Saznajte sta vam donosi ova subota. Svakako da je moguce da cete u danu koji je pred nama dobiti ono sto zelite, ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka.

 

OVAN

Subota koja je pred nama ce biti prilika da vi pre svega shvatite sta je ono sto zelite. Sta je ono sto vam treba za srecu. Ako ste sada usamljeni i zeljni ljubavi imajte na umu da to moze brzo da se promeni.

 

BIK

Ovo ce biti dan za romansu i vi cete moci da kazete da vam je konacno krenulo na bolje. Ako do sada niste pronasli svoju srodnu dusu imajte na umu da je samo pitanje trenutka kada ce to da se promeni.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da cete ovog dana shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji jake emocije. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Neko bi mogao sve da uradi za vas, i izvesno je da treba toj osobi da date priliku

 

RAK

Ovo ce biti dan za ljubav i dan kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ali,  bitno je da pazite kome sta obecavate. Moze da dodje do toga da nekome slomite srce, a da to bude  naravno sasvim nenamerno.

 

LAV

Ovaj dan vama nece doneti ono sto zelite. Ali to ne znaci da treba da ocajavate. Razmislite o tome sta je ono sto vam zapravo  treba za srecu. Cini se da se neke odluke moraju doneti sto pre. Mislite o tome.

 

DEVICA

Konacno je pred vama dan kada ce doci do toga da se ostvari jedna velika  zelja. Dugo ste cekali da vam krene na bolje ali moramo da kazemo da je samo pitanje dana kada cete i vi da shvatite da za svakoga od nas postoji prava osoba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2