Dnevni horoskop za 22.septembar:Nekome ce ovaj dan doneti ostvarenje velike zelje!

Dnevni horoskop za 22.septembar:Nekome ce ovaj dan doneti ostvarenje velike zelje!

September 21, 2022 0 Von dea

Cetvrtak je pred nama.Evo prilike da saznate sta ce vam ovaj dan doneti. Kome sledi lep dan?

 

OVAN

Morate da znate da je jedan rak iskren prema vama. To je ono sto je jasno. Vi u njega sumnjate i mislite da od vas krije neke stvari. Ali niste u pravu. On vas iskreno voli.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ce danasnji dan za vas biti jako lep. Moguce je da ce konacno da se ostvare neke vase zelje. Naravno da samo od vas zavisi da li cete nekome dati sansu ali mogucnost nove ljubavi postoji.

 

BLIZANCI

Vi ste sada u fazi kada ste dovoljni sami sebi. U tome nema nista lose. Moze se reci da vam je lepo u svojoj kozi. Jer to sto ste sami nikako vam ne smeta i prosto ste doneli odluku da bude tako.

 

RAK

Konacno, dan kada bi ste mogli da kazete da su se neke vase zelje ostvarile. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli iznad svega. Zapitajte se da li je to ono sto zelite.

 

LAV

Konacno, dani su pred vama kada ce sreca da pokuca na vrata vaseg zivota. Ovaj cetvrtak moze da vam donese nesto jako posebno. Na vama je da se zapitate da li to zelite, i da li ste spremni za nove veze.

 

DEVICA

Vi cete danas mnogo da radite. Cini se da vam je na prvom mestu karijera i to je u redu ako ste slobodni. Ali, ako niste, razmislite o tome da li ste zapostavili voljenu osobu.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2