DNEVNI HOROSKOP za 23. DECEMBAR: Bik povredjen, a OVOG znaka BIVSA LJUBAV zeli ponovo kraj sebe!

DNEVNI HOROSKOP za 23. DECEMBAR: Bik povredjen, a OVOG znaka BIVSA LJUBAV zeli ponovo kraj sebe!

Dezember 22, 2018 Aus Von Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je dan kakav vam je i potreban. Nikakva negativna desavanja vas danas ne ocekuju. Pred vama je dan koga ce obeleziti neka lepa desavanja koja vas ocekuju na planu ljubavi, a za koja ce biti zasluzan vas partner. Prelep dan vam predstoji.

BIK

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Dragi bikovi pred vama je dan koji vam sigurno nece ostati u lepom secanju. Danas ce vas partner uciniti nesto sa cim ce vas povrediti i sa cim ce vam naneti tugu. To sto ce vas partner uciniti vi nikako necete moci da razumete. Nista vas lepo ne ocekuje danas.

BLIZANCI

Dragi blizanci ono sto je vama trenutno najpotrebnije jeste odmor, a upravo priliku za odmor imate danas. Vi danas ne radite, a isto tako vas danas ne ocekuju ni neka preterano bitna desavanja ni na drugim planovima vaseg zivota. Konacno cete biti u prilici da se dobro odmorite.

RAK

Dragi rakovi danas cete biti pod zastitom zvezda i upravo zbog toga vas ne ocekuju nikakvi problemi. Danas vas zapravo ocekuju samo neki manji razlozi za srecu, a vi cete razloga za srecu imati na brojnim planovima vaseg zivota. Veoma prijatan dan vam predstoji.

LAV

Dragi lavovi pokusajte se drugacije ponasati prema partneru, vi se morate drugacije ponasati prema njemu ako zelite da se on promeni. Vas partner trenutno ne cini nista zarad vase srece i upravo zbog toga sto vi tuzni. Cim se vi pocnete drugacije ponasati prema partneru onda ce se i on poceti drugacije ponasati prema vama.

DEVICA

Drage device nista vas pozitivno danas ne ocekuje. Pred vama je dan tokom kojeg vas ocekuju brojna razocarenja. Danas ce vas razocarati vas partner koji ce uciniti nesto sto vi ni sa cim niste zasluzili, a isto tako ce vas razocarati i jedna vasa draga osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2