DNEVNI HOROSKOP za 23. jul: Rak PRIJATNO IZNENADJEN, Devica SRECNA, a Skorpija ima DIVAN dan!

DNEVNI HOROSKOP za 23. jul: Rak PRIJATNO IZNENADJEN, Devica SRECNA, a Skorpija ima DIVAN dan!

22 Jula, 2018 Off By Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi ne ocekuje vas preveliki broj desavanja u danu pred vama, danas cete imati pre svega mnogo mira, a jedino sto ce se vaznije desavati u danu pred vama jeste to sto vas ocekuje znacajan finansijski dobitak, pred vama je dan tokom koga ce vam biti i dosadno.

BIK

Dragi bikovi situacija na planu vase veze se poboljsava, konacno vas trud daje rezultate, ali vi ne treba da se opustite, nego se trebate nastaviti boriti za vasu vezu, jer potrebno je jos mnogo truda da ulozite kako bi vasa veza ponovo postala uspesna.

BLIZANCI

Dragi blizanci u danu pred vama vas ocekuje manji poslovni neuspeh koji ce vam stvoriti nervozu, ali isto tako vas u danu pred vama ocekuje romanticno ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba, a koje ce vas usreciti, pred vama je dan tokom koga cete imati razloga za brigu, ali i za veliku srecu.

RAK

Dragi rakovi u danu pred vama cete biti prijatno iznenadjenji, a vas ce iznenaditi priznanje vase voljene osobe, naime vasa voljena osoba ce konacno preci preko svog ponosa i priznace vam neke svoje greske, a vama ce to mnogo znaciti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3