Dnevni horoskop za 23. MAJ: Biku su potrebne velike promene, Ribe uzivaju u danu!

OVAN

Dragi ovnovi, vas danas nikakva bitnija desavanja niti na jednom planu vaseg zivota ne ocekuju. Cak naprotiv, pred vama je jako miran dan tokom kojeg cete imati mnogo slobodnog vremena, a sem toga vas partner ce danas uciniti nesto sa cim ce vam dodatno popraviti raspolozenje.

BIK

Dragi bikovi, ako zelite da se izborite za veliku srecu u zivotu, onda nesto morate preduzeti. Vama su zaista potrebne promene u zivotu i to neke velike. Vi nikako da se odlucite za neke vece promene, a veoma dobro znate da su vam promene prosto pa neophodne.

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je jako zanimljiv dan tokom kojeg vas ocekuju brojna desavanja. Istina je da cete vi danas imati razloga za nervozu, jer cete saznati nesto sto ce biti vezano za posao, a sto vam se nece dopasti. Medjutim, vas isto tako danas ocekuje i nesto lepo na planu ljubavi.

RAK

Dragi rakovi, vas partner nikako da se promeni, a zbog toga kako vreme prolazi sve vise problema imate na planu ljubavi. Vi zaista trebate urazumiti voljenu osobu na neki nacin, jer samo na takav nacin mozete izbeci razloge za tugu i one najvece probleme.

LAV

Dragi lavovi, desavanja koja vas ocekuju danas ce vam bez dileme nadmasiti ocekivanja. Vas mnogo lepih desavanja ocekuje i zbog toga cete biti i vise nego lepo raspolozeni. Vama ce zvezde danas biti naklonjene i zbog toga cak ni za one najmanje probleme necete znati.

DEVICA

Drage  device, vas bivsi partner jos uvek gaji snazna osecanja prema vama, a vi cete to i sami moci da shvatite tokom narednog perioda. Upravo ce vama naredni period doneti brojna vazna desavanja koja ce biti vezana za tu osobu, a vama ce se pruziti prilika i za novi ljubavni pocetak.

Nastavak na sledecoj stranici…

Odgovori