Dnevni horoskop za 23. MAJ: Biku su potrebne velike promene, Ribe uzivaju u danu!

 

VAGA

Drage vage, prvo sto bi vi trebale da ucinite jeste da razmislite o promeni zaposlenja, jer obavljate posao koji vam ne odgovara. A sem toga vi bi trebale da povedete racuna o tome kome govorite vazne stvari o vama, jer vi imate veliko poverenje u neke osobe koje ne zasluzuju vase poverenje.

SKORPIJA

Drage skorpije, nisu retke situacije u poslednje vreme u kojima vi pokazujete i preteranu kolicinu ponosa. Vi u nekim situacijama ne zelite da predjete preko obicnih sitnica, a naravno da zbog toga imate jako mnogo problema sa vasim dragim osobama.

STRELAC

Dragi strelci, tokom celog dana ce vam polozaj planeta savrseno odgovarati i zbog toga cete imati osecaj da se mozete izboriti za sve ono do cega vam je stalo. Pred vama je dan koga ce obeleziti zaista brojna prelepa desavanja koja ce vam biti od velikog znacaja.

JARAC

Dragi jarcevi, vama ce se lepa prilika pruziti tokom narednog perioda, a ta prilika vas ocekuje na planu ljubavi. Naime, vama ce se pruziti prilika da zapocnete vezu sa osobom koja vam se vec dugo vremena dopada. Zapravo ce vam ta osoba sa nekim postupcima jasno staviti do znanja da vas zeli kraj sebe.

VODOLIJA

Drage vodolije, vas partner preteruje sa svojom ljubomorom. Ocigledno da vas partner nema dovoljno poverenja u vas, a zbog toga on obraca mnogo paznje na svaki vas postupak. Krajnje je vreme da vi razgovarate sa voljenom osobom i da je pokusate urazumiti.

RIBE

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Drage ribe, vas ce tokom celog dana pratiti sreca zvezda, a takodje cete biti i pod zastitom zvezda. Upravo zbog toga vas danas ocekuju samo brojna lepa desavanja u kojima cete uzivati. Pred vama je zaista jedan od lepsih dana u poslednje vreme tokom kojeg nista nece moci da vam pokvari raspolozenje.

Odgovori