Dnevni horoskop za 23.septembar: Kome ce ovaj petak doneti vecu kolicinu novca?!

Dnevni horoskop za 23.septembar: Kome ce ovaj petak doneti vecu kolicinu novca?!

September 22, 2022 Aus Von dea

Kraj jos jedne radne sedmice. Slozicete se sa nama kada kazemo da ni sami nismo svesni koliko zivot brzo prolazi…

 

 OVAN

Neka ovaj petak bude dan kada cete misliti na sebe. Kada cete se prosto fokusirati na ono sto zelite i na ono do cega vam je stalo. Sve vam je jasnije da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i srecni ste zbog toga.

 

BIK

Ovaj dan nece doneti promene. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da vas jedan rak voli iznad svega. Skoro da nema toga sto nije u stanju da uradi zbog vas. Imajte na umu da je on iskren i da zasluzuje da mu date priliku.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da vas voli jedan rak. Da je iskren prema vama i da nema sumnje da ce umeti da vas voli onako kako nije niko nikada ranije. Slusajte svoje srce jer ono zna sta vam tacno za srecu treba.

 

RAK

Odlicno se osecate. Jedan lav je uz vas i voli vas najvise na svetu. Dajte mu priliku da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nema sumnje da vas voli toliko da je spreman vas na sve zbog vas. Mislite o tome.

 

LAV

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. To je ono sto moramo reci. Iz dana u dan vam je sve jasnije da je jedan rak uz vas i da vas voli najvise na svetu. Samo od vas zavisi hocete li mu dati sansu da vas usreci.

 

DEVICA

Konacno,dan kada cete moci da se posvetite sebi i svojim zeljama. Vise je nego moguce da ce ovaj dan biti sjajna prilika za ljubav. Poslusajte glas svog srca jer ono zna sta vam tacno treba. Mislite o tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2