Dnevni horoskop za 23. SEPTEMBAR: Skorpija donosi tesku odluku!

OVAN

Dragi ovnovi, pocetak nedelje ce vam doneti desavanja koja ce vam se dopasti. Naime, vi cete biti pod zastitom zvezda i zbog toga vas ocekuju samo pozitivna desavanja. A dan pred vama ce obeleziti jedan manji novcani dobitak koji ce vam omoguciti razloge za srecu.

BIK

Dragi bikovi, ako planirate da donesete neke vazne odluke onda je to najbolje da ucinite danas. Naime, vama ce polozaj planeta danas savrseno odgovarati i zbog toga vam svaka odluka koju danas donesete moze doneti samo uspeh. Iskoristite dan pred vama na najbolji moguci nacin.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi cete uskoro biti u prilici da zapocnete vezu sa vasim bivsim partnerom, ali vi tu priliku ne trebate iskoristiti. Ta osoba se zapravo nije promenila i ako vi odlucite da joj ukazete priliku, onda cete morati ponovo da prodjete kroz sve ono kroz sta ste prolazili u proslosti.

RAK

Dragi rakovi, vas partner nema dovoljno poverenja u vas i on sumnja kako u vasu ljubav, tako i u vasu vernost. Vi trebate nesto pod hitno preduzeti i vi ne trebate apsolutno nista prepustati slucaju. Vasa veza se zaista u poslednje vreme ne krece u dobrom smeru.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je veoma turbulentan dan tokom kojeg vas ocekuju kako problemi, tako i razlozi za srecu. Vas velika kolicina problema ocekuje danas na poslu, ali vas isto tako ocekuje nesto veoma lepo na planu ljubavi, a za sta ce biti zasluzan vas partner.

DEVICA

Drage device, vi bi trebate razmisliti o tome da odete na neko mesto i da se odmorite od svega. Vama je zaista potreban predah od negativnih desavanja i od losih ljudi. Vi prosto morate mnogo vise racuna povesti o vasoj zdravstvenoj situaciji.

Nastavak na sledecoj stranici…