DNEVNI HOROSKOP za 23 SEPTEMBAR! Jedan znak očekuje BITAN RAZGOVOR!

Dnevni horoskop, sta vam danas predstoji

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je veoma lep dan tokom kojeg nista nece moci da vam pokvari raspolozenje. Dan pred vama ce pre svega obeleziti neka veoma lepa desavanja koja vas ocekuju na planu ljubavi, a sem toga vi cete danas mnogo vremena provesti u drustvu vasih dragih osoba.

BIK

Dragi bikovi, vas partner se ponasa cudno vec duzi vremenski period, a vi ne znate zbog cega je to tako. Zapravo je vas partner ucinio nesto sto nikako nije trebao, a on prosto nema hrabrosti da vam otvoreno saopsti o cemu je rec. On se plasi vase reakcije.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je potpuno miran dan tokom kojeg vas ne ocekuju nikakva vaznija desavanja. Vi danas ne radite, a isto tako vas ni na ostalim planovima vaseg zivota ne ocekuje nista preterano bitno. Vi cete zapravo biti u prilici da iskoristite dan onako kako vam najvise bude odgovaralo.

RAK

Dragi rakovi, vi zaista nikakvih razloga nemate da sumnjate u ljubav vaseg partnera i to zbog toga sto vas on mnogo voli. Medjutim, vi svakako imate razloga da sumnjate u njegovu iskrenost i to zbog toga sto vas partner mnogo toga vaznog skriva od vas.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je dan kakav vam je i potreban. Vas ce tokom celog dana pratiti sreca zvezda i zbog toga vas ne ocekuju nikakva negativna desavanja. Dan pred vama ce obeleziti jedno malo ljubavno iznenadjenje, kao i jedan potpuno neocekivan novcani dobitak.

DEVICA

Drage device, vas danas ocekuje veoma bitan razgovor sa vasim partnerom. Upravo vam se danas pruza prilika da resite brojne probleme i da samim tim vratite vasu vezu na put uspeha, a vi tu priliku trebate iskoristiti. Veoma lako bi se moglo desiti da svi vasi ljubavni problemi postanu samo proslost.

Nastavak na sledecoj stranici…