DNEVNI HOROSKOP za 24. AVGUST: JARAC, VODOLIJA i RIBE – Ovog znaka ocekuje jedinstvena PRILIKA koja bi mu mogla doneti SRECU!

DNEVNI HOROSKOP za 24. AVGUST: JARAC, VODOLIJA i RIBE – Ovog znaka ocekuje jedinstvena PRILIKA koja bi mu mogla doneti SRECU!

August 23, 2018 Aus Von Pleomax993

JARAC

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Posao : Dragi jarcevi vi ste svesni koliko se neke zivotne prilike retko pruzaju, a upravo vas ocekuje danas jedna velika prilika koja vam moze doneti srecu. U danu pred vama vas ocekuje ponuda za promenu posla, a ta ponuda je vezana za posao koji oduvek zelite da obavljate, jedini problem ce tu predstavljati to sto ce ta ponuda biti vezana za jedno mnogo udaljeno mesto u odnosu na mesto na kojem ste trenutno. Pred vama je prilika koja vam moze doneti veliku srecu, ali isto tako vama nece biti lako da ostvavite sve iza sebe, potrebno je da dobro razmislite o svemu pre nego sto doneste bilo kakvu odluku.

Ljubav : Dragi jarcevi iako vi nekada sumnjate u ljubav voljene osobe, desavanja u danu pred vama ce vam dokazati da nikakvog razloga za sumnju nemate. Pred vama je jedan od najlepih dana od pocetka godine, pred vama je dan ispunjen velikom srecom, a ono sto ce obeleziti dan pred vama ce svakako biti prelepo ljubavno iznenadjenje koje ce vam voljena osoba prirediti, pred vama je jedan spektakularan dan.

Zdravlje : Vasa zdravstvena situacija u danu pred vama bice odlicna.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2