DNEVNI  HOROSKOP ZA 24.JUN: OVAJ znak mora  IZBEGAVATI donosenje ODLUKA danas!

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.JUN: OVAJ znak mora IZBEGAVATI donosenje ODLUKA danas!

23 Juna, 2018 Off By luca

OVAN

Vi danas necete znati gde cete od silnih obaveza jer vas zaista ceka jedan  naporan dan na poslu.

Moze se reci da cete danas morati da resite mnogo problema tako da cete imati veoma malo ili zapravo nimalo vremena za odmor i za ljubav.

 

BIK

Vi ste danas pod velikim   pritiskom.Cini se da vasi saradnici    od vas  ocekuju vise nego sto ste u stanju da im pruzite.   Nemojte na sebe da uzimate obaveze koje niste u mogucnosti da ispunite,vi niste masina.

Nadjite danas vremena i za sebe.

 

BLIZANCI

Vrlo je moguce da cete danas zeleti da razgovarate sa vasim prijateljijma o nekim stvarima koje vas muce.

Nece vam biti nimalo lako ali  jedini nacin  da resite probleme jeste da se konsultujete sa ljudima  koji vas razumeju,mozda vam tada bude lakse,sve je lakse kada je bar u dvoje.

 

RAK

Vi ste optereceni problemima koje imate. U zadnje vreme   ste previse optereceni.   Konacno je vreme da date sve od sebe  da resie sve ono sto vas  muci a onda da se posvetite sebi. Neka vam danas vase potrebe budu prioritet,zasluzili ste malo odmora.

 

LAV

Mnogo toga vam danas prolazi kroz glavu.Cak vam padaju na pamet neke stvari iz vase proslosti i shvatate da vam neke osobe iskreno nedostaju i fale.Ako je medju  njima jedan Jarac,dobro bi bilo da smognete snage i da konacno     mu kazete sve ono sto vam je na srcu.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3