Dnevni horoskop za 24.septembar:Ovo je dan kada ce doci do slomljenog srca i razocarenja…

Dnevni horoskop za 24.septembar:Ovo je dan kada ce doci do slomljenog srca i razocarenja…

September 23, 2022 Aus Von dea

Jako je vazno da kazemo da ce ovo biti dan kada ce sve biti moguce. To je ono sto moramo da naglasimo!

 

 OVAN

Ovaj dan ce biti prilika za ljubav. Dan kada cete moci da kazete da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Vise je nego moguce da cete tokom ovog dana da shvatite da je nekome iskreno stalo do vas.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama dolaze dani za ljubav. Dani kada cete moci da se fokusirate na emocije i da vam konacno krene na ovom polju. Nemojte odustajati od onoga do cega vam je stalo ni u kom slucaju.

 

BLIZANCI

Ono sto treba da znate jeste da vam nisu svi prijatelji. Vama  ce vrlo lako uslediti jedno veliko razocarenje ukoliko ne budete naucili da cutite. Cinjenica je da pricate o vaznim stvarima ljudima koji nisu zasluzili bas nista.

 

 RAK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da vas voli jedan lav. Da je spreman na sve ne bi li vam na delu svoju ljubav dokazao i pokazao. Mislite o tome. Nista nije nemoguce za onoga ko je spreman da se bori.

 

LAV

Jako je vazno da kazemo da vama slede dani kada sve moze da se promeni. Razmislite o tome. Cini se da je jednom raku stalo do toga da vam na delu svoju ljubav dokaze,ako ste spremni za novu vezu i novu sansu.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da je iskren, da je spreman da vam na delu svoju ljubav i pokaze. Ako bi ste mu dali sansu moguce je da cete uz njega ostvariti neke svoje zelje. Mislite o tome.

 

VAGA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da nema sumnje da je ta osoba zasluzila da zna na cemu je sa vama. I vi sa njom.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2