DNEVNI HOROSKOP za 27. AVGUST: Devica saznaje PRAVU ISTINU, a OVOM znaku ce se javiti BIVSA LJUBAV!

DNEVNI HOROSKOP za 27. AVGUST: Devica saznaje PRAVU ISTINU, a OVOM znaku ce se javiti BIVSA LJUBAV!

August 25, 2018 Aus Von Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi u danu pred vama vas ocekuju brojna interesantna desavanja. Prvo cete danas uspeti da resite neke probleme koje imate vec neko vreme na planu posla, posle toga vas ocekuje jedan veoma lep gest vaseg prijatelja, a da bi vam dan bio potpun pobrinuce se vasa voljena osoba koja ce vam prirediti prelepo ljubavno iznenadjenje. Izvanredan dan vas ceka.

BIK

Dragi bikovi u danu pred vama cete imati razloga za brigu, ali i za srecu. Razloge za brigu ce vam doneti neocekivan novcani gubitak, a razloge za srecu ce vam omoguciti vasa voljena osoba koja ce uciniti nesto veoma plemenito za vas.

BLIZANCI

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Dragi blizanci vasa voljena osoba ce vas danas izdati. Ona ce danas jednu vasu tajnu odati osobi koja za tu tajnu nikada nije smela da sazna, a upravo ce  vas to povrediti i zbog toga cete izgubiti poverenje u voljenu osobu, tezak dan vas ocekuje.

RAK

Dragi rakovi pred vama je pocetak nedelje kakav se samo pozeleti moze. Danas vas ocekuju brojni razlozi za srecu i to na svim planovima zivota. Danas vas ocekuje poslovni uspeh, a isto tako vas ocekuje i novcani dobitak, prelep dan vam predstoji.

LAV

Dragi lavovi ako zelite dobro vasoj vezi onda se morate promeniti i morate i voljenu osobu pitati za misljenje. Vasa voljena osoba se sve vise udaljava od vas samo zbog toga sto je povredjuje vase ponasanje. Pokusajte usreciti voljenu osobu, a idealno vreme za to je dan pred vama.

DEVICA

Drage device danas cete saznati pravu istinu o voljenoj osobi, saznati cete da vam voljena osoba nikada nije ni bila verna,a to ce vam doneti neverovatnu tugu, pred vama je jedan od najtezh dana od pocetka godine, a vi cete tesko moci to da oprostite  voljenoj osobi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2