Dnevni horoskop za 29.septembar: Nekome ce ovaj cetvrtak biti dan za novi pocetak!

Dnevni horoskop za 29.septembar: Nekome ce ovaj cetvrtak biti dan za novi pocetak!

September 28, 2022 Aus Von dea

Nekada moramo odustati i okrenuti ledja onima koji nas ne cene da bi smo u svoj zivot pustili one kojima je iskreno stalo…

 

OVAN

Ovaj dan nece doneti velike promene. To je ono sto moramo da kazemo. Iz dana u dan vam je sve jasnije da je jednom raku stalo do vas. Nemojte odustajati ni u kom slucaju od onoga sto imate sa njim.

 

BIK

Konacno cete moci da kazete da se kolo srece okrenulo. Dugo ste cekali na to ali se cini da je vreme da se konacno ostvarite na svim poljima. Mnogo mislite o jednoj vodoliji i znajte da je ona prema vama iskrena.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da je jednom raku stalo do vas. Skoro da nema toga sto za vas nije u stanju da uradi. Mislite o tome. On je osoba koja moze da vas usreci.

 

RAK

Ovaj dan ce biti prilika da napredujete na polju karijere. Kada pricamo o poslu moramo reci da je  vazno da ste sada fokusirani. Sto se emocija tice, nista nece biti onako kako bi ste zeleli.

 

 LAV

Ovo ce biti dan kada cete moci da kazete da se okrenulo kolo srece. Dali ste sve od sebe zbog jednog lava i nema nimalo sumnje da je on zasluzio  sve to. A danas vas ceka pozitivno iznenadjenje i nema sumnje da ce osmeh biti tu.

 

DEVICA

Konacno dan za ljubav. Dan kada cete moci da kazete da se kolo srece okrenulo i da ste dobili sve ono sto zelite. Imajte na umu da nista nije nemoguce za onoga ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze snagu svojih emocija…

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2