DNEVNI HOROSKOP za 3. OKTOBAR! Jedan znak bi mogao da doživi VELIKU PROMENU!

Dnevni horoskop, sta vam danas predstoji

OVAN

Dragi ovnovi, vi morate otici od nekih osoba ma koliko da vam bilo tesko to da ucinite. Vi ste i sami svesni da vam neke osobe samo tugu stvaraju. Ali vi i pored toga ne mozete da odete od njih. Vas veliki problem je u tome sto se i previse olako vezete za druge ljude. Naravno da je to zbog toga sto ste emotivni.

BIK

Dragi bikovi, pred vama je dan tokom kojeg ce vas neka desavanja iznenaditi i to negativno. Vama danas polozaj planeta nece odgovarati. Zbog toga vas ocekuju veliki problemi na poslu, a sem toga vas ocekuje i jedan manji novcani gubitak.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vasem partneru savrseno odgovara situacija na planu vase veze. Vi se zapravo prema partneru ponasate na jedan veoma brizan nacin. Ali on vasu ljubav i briznost iz dana u dan sve vise koristi na negativan nacin. Nazalost, vas partner je se promenio.

RAK

Dragi rakovi, vama ce naredni period biti veoma zanimljiv i to zbog desavanja na planu ljubavi. Vi cete uskoro upoznati jednu osobu koja ce na vas ostaviti izuzetno pozitivan utisak. Vama ce se posle odredjenog vremena pruziti prilika za ljubavni pocetak sa tom osobom.

LAV

Dragi lavovi, vama su zvezde danas namenile samo veliku kolicinu srece i zbog toga vas ocekuje prelep dan. Vi cete uspeti da se izborite za manji uspeh na poslu. A vas posebno nesto lepo ocekuje na planu ljubavi i to sve zahvaljujuci vasem partneru.

DEVICA

Drage device, vi ste oduvek jednu osobu zelele kraj sebe u vezi. Vi ste oduvek zelele osobu o kojoj imate samo reci hvale, a vama ce se posle mnogo vremena pruziti prilika da sa tom osobom zapocnete ljubavnu pricu. Vama ce se za to prilika pruziti pre nego sto vi to mozete ocekivati.

Nastavak na sledecoj stranici…