DNEVNI HOROSKOP za 3 SEPTEMBAR! Jedan znak danas MOŽE SVE ŠTO ŽELI!

OVAN

Dragi ovnovi, vas u danu pred vama ne ocekuje preterano veliki broj desavanja. Vi cete tokom celog dana biti pod zastitom zvezda i zbog toga ce vas problemi zaobici. Vi cete biti u prilici da dan pred vama iskoristite onako kako vam najvise bude odgovaralo.

BIK

Dragi bikovi, jedna osoba vas silno zeli kraj sebe, a vi tu osobu i vise nego dobro poznajete. Vi ste na tu osobu oduvek gledali samo kao na prijatelja, a vama ce bliska buducnost doneti priliku da sa tom osobom zapocnete ljubavnu pricu, ipak sve ce samo od vas zavisiti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas partner prolazi kroz tezak zivotni period i vi trebate biti uz njega. Vas partner ima mnogo problema, ali je on i suvise ponosan kako bi od vas zatrazio pomoc. Medjutim, bez obzira na to vi trebate biti uz voljenu osobu, jer ako to ucinite onda nema dileme da ce to ona umeti da ceni.

RAK

Dragi rakovi, vi kao da se plasite problema i neuspeha pa zbog toga ne cinite ono sto vam moze doneti srecu. Vama prosto nedostaje kako hrabrosti, tako i odvaznosti. Vama je zapravo potrebna manja promena u zivotu i vi se morate mnogo vise boriti za srecu.

LAV

Dragi lavovi, vas danas ocekuju brojna negativna desavanja i zbog toga vam nece biti ni malo lako u danu pred vama. Vas prvo ocekuju neki veliki problemi na poslu koje nikako necete uspevati da resite, pa vas posle toga ocekuje i nesto sto vam se nece dopasti na planu ljubavi.

DEVICA

Drage device, danas vas ocekuju neka lepa desavanja na koja vi dugo vremena cekate. Prvo ce vas danas iznenaditi jedna manji novcani dobitak, pa vas posle toga ocekuje i postupak vaseg partnera koji ce vam dokazati da se vas partner menja na bolje.

Nastavak na sledecoj stranici…