Dnevni horoskop za 30.oktobar: Zadnja nedelja u mesecu je nekome velika sansa za srecu…

Dnevni horoskop za 30.oktobar: Zadnja nedelja u mesecu je nekome velika sansa za srecu…

Oktober 29, 2022 Aus Von dea

Zadnja nedelja meseca oktobra je pred nama. Saznajte sta donosi.

 

OVAN

Ovo ce biti dan kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i da je konacno sreca pokucala na vasa vrata. Uzivajte.

 

BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite.Ali je jako vazno da naglasimo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti mesec kada cete dobiti sve ono sto zelite. Posvetite se sebi.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Vi ste onaj znak koji je dugo cekao na srecu ali ju je konacno i docekao.

 

RAK

Konacno, ovo ce biti  dan kada cete shvatiti da je jednom raku stalo do vas. Kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Vrlo je vazno da naglasimo da pazite kome sta obecavate.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ce ovo biti mesec radosti za vas. Mesec kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite, jer ce vam se oktobar zavrsiti na jako lep nacin. Osmeha vam nece faliti u danu pred nama.

 

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Postoji neko ko je spreman da vas voli iznad svega. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju emociju. Mislite o tome.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Seiten: 1 2