Dnevni horoskop za 31.oktobar:Ponedeljak, zadnji dan u mesecu, ovom znaku donosi ljubav…

Dnevni horoskop za 31.oktobar:Ponedeljak, zadnji dan u mesecu, ovom znaku donosi ljubav…

Oktober 30, 2022 Aus Von dea

  Dosli smo do zadnjeg dana u mesecu oktobru. Evo kome donosi ostvarenje jedne velike zelje.

 

OVAN

Moramo da kazemo da nema sumnje da ce ovaj dan biti sansa za srecu. Mnogo toga zavisi od vas. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je samo vazno da slusate svoje srce. Ako postoji neko o kome mastate, znajte da je vreme da se posvetite tome.

 

BIK

Ljubav vam je sada na prvom mestu  i silno zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Ovo ce biti dan kada ce cuda biti moguca. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da se posvetite sebi.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete dobiti ono sto zelite. Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da nema sumnje da ste srecu zasluzili.  Ovo moze da bude dan kada cete dobiti sve ono o cemu ste do sada mastali.

 

RAK

Ljubomora vam je veliki problem i ma koliko da se vi borili protiv nje, jednostavno je jace od vas. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ce ovo biti prilika da se posvetite sebi. Sreca dolazi u vas zivot jako brzo.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema sumnje da dolaze dani za radost. Dakle samo se posvetite sebi i dozvolite sebi da se posvetite sebi. Neko je spreman na sve  samo da bi vas imao pored sebe. Nemojte odustajati od svojih snova.

 

DEVICA

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da ce vama ovaj dan doneti priliku da se posvetite sebi. Nemojte odustajati od onog sto zelite. Postoji neko ko bi voleo da vas ima vise od svega. Posvetite se sebi.

Nastavak na sledecoj strani….

Seiten: 1 2