DNEVNI HOROSKOP za 7. AVGUST: Bik ima razloga za srecu, Rak uziva u lepom danu, Strelca ocekuje susret sa BIVSOM LJUBAVI!

DNEVNI HOROSKOP za 7. AVGUST: Bik ima razloga za srecu, Rak uziva u lepom danu, Strelca ocekuje susret sa BIVSOM LJUBAVI!

August 6, 2018 Off By Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je dan koji se nece preterano razlikovati u odnosu na neke predhodne, ono sto vas ocekuje danas jeste pre svega velika kolicina mira, nikakva preterano vaznija desavanja vas ne ocekuju danas, tako da cete imati priliku u danu pred vama da se odmorite.

BIK

Dragi bikovi danas cete imati nekih razloga za srecu, razloga za srecu cete imati zbog finansijskog dobitka koji vas ocekuje, a takodje cete razloga za srecu imati zbog postupka vase voljene osobe koji ce vas oduseviti, veoma lep dan vam predstoji na svim planovima zivota.

BLIZANCI

Dragi blizanci u poslednje vreme mnogo problema ste zanemarili, a kao sto to obicno biva, ti problemi se ponovo pojave, a tako ce biti i u vasem slucaju, naime danas cete morati da resite brojne ljubavne i poslovne probleme, a vama ni malo lako nece biti da u tome i uspete, veoma naporan dan vas ocekuje.

RAK

Dragi rakovi pred vama je veoma lep dan na svim planovima zivota, danas vas ocekuje znacajan poslovni uspeh, ocekuje vas ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba, a takodje vas ceka i postupak jednog vaseg prijatelja koji ce vas prosto oduseviti, pred vama je divan dan.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3