Dnevni horoskop za 8. JUL: Strelcu se pruza PRELEPA PRILIKA!

Dnevni horoskop za 8. JUL: Strelcu se pruza PRELEPA PRILIKA!

Juli 7, 2019 Aus Von Pleomax993

OVAN

Dragi ovnovi, nedelja ce vam zapoceti onako kako ste samo pozeleti mogli. Vas tokom celog dana ocekuju samo lepa desavanja, a dan pred vama ce posebno obeleziti nesto veoma lepo sto vas ocekuje na planu ljubavi. Vi cete mnogo razloga za srecu imati.

BIK

Dragi bikovi, vi trebate razmisliti o velikim promenama u zivotu. Vi trebate razmisliti cak i o promeni okruzenja. Naime, vi ste trenutno na mestu na kojem vam mnogo toga ne odgovara, a takodje vama mnoge osobe na sve nacine zele stvoriti probleme. Vi bi trebali razmisliti o tome da odete na neko mesto i da se na tom mestu pokusate izboriti za ostvarenje vasih zivotnih ciljeva i snova.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas partner se kako vreme prolazi sve vise i vise udaljava od vas. Vas partner zapravo nije siguran u svoja osecanja i vi nesto morate preduzeti po tom pitanju. Vi trebate pre svega pokusati usreciti voljenu osobu sa neki nacin.

RAK

Dragi rakovi, pred vama je veoma miran dan tokom kojeg vas zaista ne ocekuje previse bitnih desavanja. Vi cete dan pred vama zapravo biti u prilici da iskoristite onako kako vam najvise bude odgovaralo, a vi to trebate i uciniti. Problemi ce vas danas prosto zaobici.

LAV

Dragi lavovi, vreme nije pomoglo vasem bivsem partneru. Vreme mu nije pomoglo da vas zaboravi. Cak naprotiv, ta osoba vas jos uvek voli i ta osoba ce sigurno vremenom pokusati ponovo da se izbori za vase poverenje. Ta osoba nije odustala od vas, a veliko je pitanje da li ce ikada i odustati.

DEVICA

Drage device, vi ste veoma cesto pod stresom i to samo zbog toga sto sebi dopustate da se nervirate zbog nevaznih stvari. Vi isto tako losim ljudima dopustate da vam stvore nervozu. Vi se morate promeniti i vi morate mnogo vise povesti racuna o vasoj zdravstvenoj situaciji.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2