Dnevni horoskop za 8.oktobar:Dolazi do promena na bolje!

Dnevni horoskop za 8.oktobar:Dolazi do promena na bolje!

Oktober 6, 2022 Aus Von dea

 Saznajte kome ovaj dan moze da donese promene, neko ce biti srecan, neko ce biti razocaran…

 

 OVAN

Moramo da kazemo da ce ova subota biti dan za ljubav. Vrlo je moguce da cete vi u toku ovog dana saznati da postoji neko ko vas voli. Ako toj osobi date priliku,ona bi mogla iskreno da vas usreci.

 

BIK

Ljubav je vase drugo ime. To je izvesno. Ali morate da sacekate jos neko vreme pre nego se dese ljubavne promene. Nemojte obecavati nikome ono sto niste u stanju da ispunite.

 

BLIZANCI

Konacno ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare. Vama ce ova subota biti dan za pamcenje. Ako postoji neko do koga vam je stalo, vazno je da slusate svoje srce i da toj osobi kazete ono sto zelite.

 

RAK

Ova subota ce biti vreme kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. To je cinjenica. Jako vam je stalo do jednog raka, i ovaj dan moze da bude prilika da svoje snove ostvarite. Iskoristite sansu koja je sada pred vama.

 

LAV

Moramo da naglasimo da ce doci do promena na polju emocija. To je vrlo vazno da naglasimo. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da sada samo treba da slusate svoje srce. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas.

 

 DEVICA

Konacno, pred vama je dan za ljubav. Dan kada cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu. Ako postoji neko ko je spreman da se bori za vas, znajte da ta osoba zasluzuje da joj date priliku. Mislite o tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2