Dnevni horoskop za 8.septembar: Vreme je da shvatite sta zelite!

Dnevni horoskop za 8.septembar: Vreme je da shvatite sta zelite!

September 7, 2022 Aus Von dea

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce cetvrtak koji je pred nama biti jako zanimljiv!

 

 OVAN

Ono sto je vazno, vi ste  znak koji ce u danima koji su pred nama moci da kaze da je dobio sve o cemu je do sada mastao. Mnogo mislite o jednoj vodoliji, ali dolaze dani kada ce za vas cuda biti moguca…

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da vas voli jedan rak. Da je spreman na sve ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Ono sto  je jasno jeste da nema nimalo sumnje da dolaze dani kada cete neke stvari zeleti da promenite.

 

BLIZANCI

Ovo ce biti dan za ljubav i dan kada ce vam mozda neko na delu dokazati svoje emocije. Istina je da vam nikada nije bilo lako ali sada sve moze da dodje na svoje. Ono sto moramo reci jeste da je jednom lavu iskreno stalo.

 

 RAK

Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je poruka koju danas imamo za vas. Iz dana u dan vam je jasnije da je jedan rak  iskren i da ne treba da mu dajete laznu nadu. Mislite o tome.

 LAV

Naredni dani ce biti jako lepi kada ste vi u pitanju. Sto se tice ovog cetvrtka, samo nemojte obecavati ono za sta niste sigurni da mozete da ispunite. Moramo da kazemo da ce sve doci na svoje. Samo polako.

 

 DEVICA

Dan koji je pred nama moze da donese mnogo toga, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do toga da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Samo nemojte kriti svoje emocije. To je ono sto moramo reci.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2