Dnevni horoskop za 9.oktobar:Vreme je da slusate svoje srce!

Dnevni horoskop za 9.oktobar:Vreme je da slusate svoje srce!

Oktober 8, 2022 Aus Von dea

 Pred nama je nedelja. Moramo da kazemo da bi ovo mogao da bude dan kada ce nastupiti velike promene.

 

OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli. Vi u dubini svoje duse osecate o kome je rec. Ali, istina je da niste spremni da toj osobi date priliku i to je u redu. Samo nemojte biti dvolicni.

 

BIK

Ovaj dan vama nece doneti nista posebno. Moze se reci da nece biti promena u vasem zivotu. Vi ste sada svoj na svome, naravno da imate neke probleme, ali, svakako, nema coveka koji ih nema. Imajte to na umu.

 

BLIZANCI

Ljubav vam daje snagu za sve. Postoje ljudi koji su spremni da budu uz vas i da vam na svaki nacin dokazu i pokazu svoje emocije. Moramo da kazemo da postoji neko ko je spreman da vas voli na pravi nacin. Uzivajte u tome.

 

RAK

Konacno, ljubav ce biti uz vas. Moguce je da cete konacno moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali.Ako postoji osoba koju volite, a sa kojom sada niste, znajte da ona zasluzuje da zna na cemu je sa vama.

 

LAV

Ovo ce biti jako lep period. Period kada nista nece biti nemoguce za vas. Jedan rak je spreman da vam na delu dokaze svoje emocije. Ako mu date priliku on bi mogao da vas usreci i da osvoji vase srce.

 

DEVICA

Konacno, nedelja je pred nama. Nedelja, dan za odmor i za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo i treba da se ponasate u skladu sa tim. Nije sve u poslu. Znajte da je vazno da nekada mislite i na sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2