Dnevni horoskop za nedelju: Kome ce ovaj 11.septembar doneti srecu?

Dnevni horoskop za nedelju: Kome ce ovaj 11.septembar doneti srecu?

September 10, 2022 Aus Von dea

Pred nama je nedelja. Evo prilike da saznate sta ce vam ovaj dan doneti.

 

 OVAN

Nemojte praviti probleme tamo gde ih nema. Imajte na umu da bi ste vi svakako mogli biti srecni ako se fokusirate na svoje zelje. Vi ste neko ko je iskreno voljen i nema nimalo sumnje da postoji neko ko vas voli.

 

 BIK

Ovaj dan ce biti prilika da se zapitate sta je zapravo ono sto zelite. Ko je osoba koju zelite kraj sebe? Jer, istina je da sada imate neke dileme i da one moraju biti sto pre resene kako ne bi ste nekome slomili srce.

 

 BLIZANCI

Moramo biti iskreni prema vama i reci da je cinjenica da postoji neko ko zeli da vam na delu dokaze svoju ljubav. Ono sto je vazno, vi ste u dilemi oko toga da li da toj osobi date priliku ali zapravo nema sumnje da je ona zasluzila istu.

 

 RAK

Dolaze dani kada ce mnogo toga biti moguce. Dakle vi ste neko ko ce u danu koji je pred nama dobiti jednu vaznu vest. Vise je nego moguce da ce  vam se pruziti prilika da ostvarite svoje snove. Mislite  o tome.

 

 LAV

Konacno ce i vama da krene na svim poljima.Posle niza suza i razocarenja konacno ce osmeh biti na vasim usnama. Ovaj dan ce vam doneti neke lepe  vesti i jos lepse trenutke.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas voli jedan lav. On je spreman na sve ne bi li vam to na delu dokazao i pokazao. Samo od vas zavisi hocete li znati da cenite ono sto za vas cini. Mislite o tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2