Dnevni horoskop za nedelju,6.novembar: Rak ce dobiti ono sto zeli, Vodoliju cekaju lepi trenuci!

Dnevni horoskop za nedelju,6.novembar: Rak ce dobiti ono sto zeli, Vodoliju cekaju lepi trenuci!

November 5, 2022 Aus Von dea

 Dnevni horoskop za nedelju koja je pred nama…

 

 OVAN

Bitno je da znate da ce ovaj dan doneti promene. Da cete moci da  kazete da ste konacno dobili ono sto zelite. Iz dana u dan vam je sve jasnije da je jednom raku stalo do vas. Samo je pitanje dana kada cete doci do svog cilja.

 

 BIK

Moramo da kazemo da ce ovaj dan doneti nesto lepo. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali ova nedelja moze da donese ostvarenje vase najvece zelje. U danu koji sledi cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite.

 

 BLIZANCI

Morate da imate na umu da je jednom raku stalo do vas i da je spreman  na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav. Vrlo je vazno da znate da je on poseban i da je zasluzio da mu uzvratite istom merom.

 

RAK

Sjajno se osecate. To je ono sto moramo da kazemo. U danima koji slede ce vam poci za rukom da dobijete ono sto vase srce zeli. Prosli ste mnogo toga i konacno cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.

 

 LAV

Vrlo je vazno da naglasimo da ce vam ovaj dan doneti priliku da se posvetite sebi. Da uzivate u svemu onom sto sledi i da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Jedan rak vam mnogo znaci.

 

 DEVICA

Ovaj dan nece doneti ono sto zelite ali to ne znaci da  treba da ocajavate. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni.Samo je jako vazno da pazite kome sta  obecavate.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2