DNEVNI HOROSKOP za PETAK 6. jul : Zvezde otkrivaju da jednog znaka ocekuje PONOVNI SUSRET sa osobom iz njegove PROSLOSTI!

DNEVNI HOROSKOP za PETAK 6. jul : Zvezde otkrivaju da jednog znaka ocekuje PONOVNI SUSRET sa osobom iz njegove PROSLOSTI!

Juli 5, 2018 Off By Pleomax993

OVAN

Posao : Nikakvi poslovni problemi vas ne ocekuju u danu pred vama, danas vas zapravo ocekuje jedan veliki poslovni uspeh, koji ce poboljsati vasu poslovnu situaciju.

Ljubav : Vasa voljena osoba  vec odredjeno vreme skriva nesto veoma vazno od vas, a u danu pred vama ce vam saopstiti o cemu je rec, a to ce vam doneti razloge za zabrinutost.

Zdravlje : Ako se ne budete nervirali, vasa zdravstvena situacija ce biti dobra.

 

BIK

Posao : Vasa poslovna situacija je sve bolja i bolja, a sve zbog vas i zbog vaseg truda, a u danu pred vama cete ponovo uspeti da ostvarite znacajan poslovni uspeh.

Ljubav : Miran dan vas ceka na planu ljubavi, danas se na planu vase veze nista nece desavati.

Zdravlje : Nemate zdravstvenih problema.

 

BLIZANCI

Posao : Danas cete biti pod pritiskom, danas cete morati da donesete bitnu odluku od koje moze zavisiti vasa kompletna poslovna situacija.

Ljubav : Vas partner vam poklanja mnogo paznje i razumevanja, vas partner vam svakodnevno dokazuje svoju ljubav, a tako ce biti i danas, danas  vas ocekuje nesto veoma lepo na planu ljubavi.

Zdravlje: Nikakve probleme sa zdravljom vam nece doneti dan pred vama.

 

RAK

Posao : Niste dovoljno ambiciozni sto se tice plana posla, a samo iz tog razloga belezite prosecne poslovne rezultate, cim pokazete vecu ambiciju onda ce se situacija na planu vaseg posla promeniti.

Ljubav : Nedostastak poverenja vase voljene osobe u vas je najveci problem koga imate na planu vase veze, a vi kao da nista ne cinite kako bi vam vasa voljena osoba ponovo pocela verovati.

Zdravlje : Nervozni ste.

 

LAV

Posao : Danas vas ocekuje veliki poslovni uspeh, u danu pred vama cete zabeleziti uspeh koji ce mnogo popraviti vasu poslovnu situaciju.

Ljubav : Ne razgovarate dovoljno sa voljenom osobom o vaznim stvarima za vasu vezu, a to bi svako trebali ciniti, iskoristite dan pred vama kako bi resili neke probleme koje imate na planu ljubavi.

Zdravlje : Osecate se dobro.

 

DEVICA

Posao :Morate da  shvatite sta  je ono sto zelite kada  je vasa   buducnost  u pitanju.To je jedini nacin da znate kako cete dalje i  sta cete.

Ljubav :Moze se reci da vam dolaze lepsi dani kada je  ljubav u pitanju ali morate mnogo vise da se potrudite kako  bi ste mogli osvojiti necije srce.

Zdravlje :Ovde   je sve  bas  onako kako bi trebalo biti,vase zdravlje je  trenutno veoma dobro.

 

Nastavak  na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3