Dnevni horoskop za petak,30.septembar:Znajte da bas nista nije nemoguce!

Dnevni horoskop za petak,30.septembar:Znajte da bas nista nije nemoguce!

September 29, 2022 Aus Von dea

Dolaze dani promena i velike srece u zivot jednog zodijaka…

 

OVAN

Mozete da se radujete. Vama dolaze dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Iz dana u dan vam je jasno da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Dajte toj osobi sansu.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da cete dobiti ono sto zelite. Vama ce ovaj dan doneti ono sto ste dugo cekali. Posle niza razocarenja konacno za vas dolaze lepsi trenuci.

 

BLIZANCI

Sada vam ne ide onako kako bi ste zeleli. Cinjenica je da ste razocarani ali ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Iz dana u dan je sve sigurnije u to da on samo ceka  pravi trenutak da vam prizna emocije.

 

RAK

Ovaj petak vama nece doneti ono  sto zelite. To ne znaci da treba da ocajavate. To znaci samo da treba da dozvolite sebi da slusate svoje srce. Ono najbolje zna sta je najbolje za vas. Nemojte ni u kom slucaju ostajati tamo gde niste srecni.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je spreman na sve ne bi li vam svoju ljubav dokazao na delu. Mislite o tome sta radite, i dajte sebi vremena da shvatite sta vam tacno treba.

 

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da ovaj dan nece doneti ostvarenje vase zelje. Ali da to ni u kom slucaju ne znaci da vi treba da ocajavate. Dajte sebi priliku da shvatite sta je ono sto zelite. I ko je pre svega osoba koju kraj sebe zelite.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2