Dnevni horoskop za petak,sedmi oktobar:Nije vam prijatelj svako ko kaze da vas voli!

Dnevni horoskop za petak,sedmi oktobar:Nije vam prijatelj svako ko kaze da vas voli!

Oktober 5, 2022 Aus Von dea

Petak koji je pred nama ce jednom znaku biti dan za pamcenje.

 

OVAN

Vrlo je vazno da ovog petka imate obzira prema ljudima koji su oko vas. Cini se da je doslo do toga da neke ljude zapostavite,mada je cinjenica da vam to nije namera. Kao da sada kada vam krece na bolje, zaboravljate one koji su vas tesili kada ste patili.

BIK

Ovaj petak nece doneti ono sto vi zelite. Ali moramo da kazemo da nista za vas nece biti nemoguce. Morate da znate da je cinjenica da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. I svakako da toj osobi treba da date priliku jer joj je iskreno stalo.

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da cete u danima koji su pred nama shvatiti da vas je jedna osoba do koje vam je jako stalo slagala. Nece vam biti nimalo lako ali vam jedino ostaje da se pomirite sa tim. Ceka vas zivotna lekcija koja nece biti nimalo laka…

RAK

Moramo da kazemo da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Imate u svojoj blizini nekoga ko vas voli iznad svega. To je ono sto moramo reci. Samo od vas zavisi hocete li toj osobi dati priliku ali je cinjenica da vas iskreno voli.

LAV

Dolaze dani za ljubav. Dolaze dani kada za vas bas nista nece biti nemoguce. Mnogo vam je stalo do jedne skorpije. Svakako da ona zasluzuje da joj date priliku ali i da zasluzuje mnogo vise nego sto vi mislite…

DEVICA

Kada je u pitanju ovaj dan moramo da kazemo da dolaze dani za ljubav. Dakle takav bi mogao da bude i ovaj petak. Neko ste ko je prosao mnogo toga ali je vrlo vazno da kazemo da sada cinite ono sto vam nalaze vase srce jer ono ne gresi.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2